Villamos Tervezés és Kivitelezés

 

A KOB-Flex Kft az ipari automatizálás, technológia és szoftverfejlesztés mellett villamos tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat is kínál.
Villamos tervezésben a minőséget és a szabványos megoldásokat garantálja a Mérnöki Kamaránál bejegyzett, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező vezető tervező mérnökünk. Tervezési szolgáltatásunk kiterjed mind gyenge- illetve erősáramú feladatokra.
Kapcsolószekrényeink megfelelnek minden hatályos szabványnak és minőségbiztosítási előírásnak. Szekrényeinket többnyire a Rittal vagy az Illinox szállítja. Igyekszünk minden igényt kielégíteni a szekrény helyszíni környezetét és a felhasználói igényeket figyelembe véve. Ennek megfelelően használunk többek között lakkozott illetve rozsdamentes szekrényeket megfelelő hűtéssel ellátva.

 
 
 

Alap esetben az alkalmazott és beépített eszközök a magyar piacon általánosan elfogadott termékek (Siemens, OMRON, Schneider Electric, stb.), viszont megbízói igény esetén rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél által kiválasztott típusokhoz.
Tervezői gyakorlatunk kiterjed továbbá különleges igényű iparágakra is, mint például a gyógyszeripar. Számos referenciával rendelkezünk Magyarország több gyógyszergyárában tiszta téri kivitelezésben és karbantartásban is.
Az általunk alkalmazott tervező szoftver a WSCAD.
Cégünk állandó 7-8 fős tapasztalt kivitelező csapattal rendelkezik. Kivitelezési szolgáltatásunk kiterjed a kábelezésen és villamos hálózat építésén túl pneumatika bekötésre is.