Kik Vagyunk.


Cégünk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények jobb kiszolgálására törekszik. Különböző tevékenységünk szolgálja ezt a célt, többek között a MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER ISO 9001: 2008 szabvány szerinti kidolgozása, üzembe helyezése és fenntartása. Minőségpolitikánk azokat a vezérfonalakat fogalmazza meg, melyekre működésünket, illetve a Minőségirányítási Rendszert építjük.


[cs_the_grid name=”Services”]

FŐ FOLYAMATAINK

Ipari folyamatirányító rendszerek tervezése, gyártása, helyszíni szerelése és beüzemelése Ipari folyamatirányító rendszerek karbantartása és javítása
Villamosipari termékek forgalmazása.

VEVŐCENTRIKUS MŰKÖDÉS

Profitunk legfőbb forrása a vevői megelégedettség. Így adott szabályozásainkat vevőcentrikus
működésnek megfelelően fogalmazzuk meg. Ennek megfelelően:
– Igyekszünk megismerni a meglevő (és potenciális) vevőink szolgáltatásainkra vonatkozó igényeit.
– Törekszünk arra, hogy megtaláljuk a vevői igények kielégítésének célszerű, és egyben gazdaságos módját.
– Figyeljük a vevői igény kielégítését, s az eltérések alapján javítjuk tevékenységeinket.

FOKOZATOS FEJLESZTÉS

Cégünk hosszú távra szeretne a szakterületen minél elismertebb lenni. Ehhez olyan minőségirányítási szabályozást hozott létre, mely lépésről – lépésre mérhetően javítható és fejleszthető elemekből áll. Ennek megvalósítására törekszünk.

GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁS, ELKÖTELEZETTSÉG, ISMERTSÉG

Olyan rendszert építünk ki, mely nem csak elméletben létező szabályozás, hanem mindennapi gyakorlatunkat meghatározó előírás. Vezetőségünk megteszi a szükséges lépéseket, hogy minőségpolitikánk ismert legyen, s elvárja dolgozóinktól az ezzel való azonosulást.

KAPCSOLAT EGYÉB SZABÁLYOZÁSOKKAL


A Minőségirányítási Rendszert úgy hozzuk létre, hogy az szervesen épüljön be egyéb szabályozásaink körébe. Így a számviteli és egyéb rendszerekkel szoros egységet valósít meg. Mindenkori ipari műszaki szabványoknak és biztonságtechnikai előírásoknak való megfelelés.